Hallo, mijn naam is Hannah.

En ik hou van creatieve, visuele communicatie waarbij alle puzzelstukken in elkaar vallen. Met meer dan tien jaar ervaring in binnen- en buitenland leg ik de brug tussen het creatieve, strategische en commerciële. Voor mijn klanten ben ik als het ware hun Rots in de Branding.

Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nogmaals.
Krijg leuke weetjes in je mailbox, geen spam. Beloofd.
Ontdek meer
WAT kAN HANNAH?

Mijn expertise

Branding

Branding

Positioneer je merk oprechter.  Goed design moet meer zijn dan een streling voor het oog. Het moet meebouwen aan concrete, zakelijke doelen. Ik ben gespecialiseerd in grafische vormgeving en branding, zowel online als offline.

- Logo & identiteit
- Grafische vormgeving
- Digitaal ontwerp
- Ontwerprichting

Storytelling

De maïzena van je marketing. Je kan storytelling zien als de saus die alles bindt. Onze hersenen zijn  geprogrammeerd om informatie op te slaan in verhaalvorm. Als je merk of bedrijf een sterk verhaal vertelt, blijft dat veel langer en beter plakken.

- Communicatieconcept
- Digital storytelling (social media)
- Art direction
- Conceptuele Copywriting 

User Interface Design

User Interface Design

Het digitale likje verf. De essentie hier is het ontwerp van elegante en eenvoudig te gebruiken websites die tegelijkertijd betekenisvol zijn en een sterke gebruikerservaring vooropstellen.

- Webdesign
- UI design
- Schrijven voor web

User Experience Design

De ervaring voorop. UX design speelt zich verder af dan het beeldscherm. Hier draait alles om functionaliteit en structuur. Bezorg bezoekers een onvergetelijke ervaring en zorg dat ze terugkeren naar jouw website, webshop of applicatie.

- Wireframing
- Userflow
- Usability

WAT DAN, HANNAH?

Projecten

Ontdek meer projecten
Pijl
DRUP
ArtSound
Nivomix
Art & Craft
Joossens
Publiek Authentiek
Adri-Cool
Jorik
Behind Bytes
Download de whitepaper
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nogmaals.
Geen spam, beloofd.
Test of whitepaper title
HOE DAN, HANNAH?

Van business naar design & terug

Ik ben gepassioneerd door design dat betekenisvol is en meebouwt aan een duidelijk doel. Van ideevorming tot gedetailleerd visueel ontwerp. Ik leg de brug tussen het strategische, creatieve en commerciële.

Al meer dan 10 jaar bijt ik me vast in uitdagende design vraagstukken. Na mijn studies op de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent waagde ik de sprong naar het buitenland en werkte ik als grafisch vormgever in Canada. Van 2013 tot 2020 werkte ik als grafisch vormgever en creative teamlead in verschillende communicatie- en marketingbureaus in België.

Vandaag werk ik als zelfstandig ontwerper en adviseur voor diverse opdrachtgevers en bureaus. Ik ben als het ware hun rots in de Branding.

Hannah Van Hoorick

Hannah Van Hoorick

Chief Experience Officer
WIE DAN, HANNAH?

Klanten

testimonials

Ze zeggen dat...

Onze samenwerking met Hannah is er gekomen naar aanleiding van onze rebranding. Na 16 jaar dekte de naam de lading niet meer en kwamen we op aanraden van een andere ondernemer bij Hannah terecht. De klik was er vanaf het eerste gesprek. Ze is zeer creatief en begreep onze wensen perfect. Daarenboven was het geweldig om te zien hoe ze steeds haar afspraken en deadlines nakwam.

Jurgen De Wetter

Behind Bytes

Voor onze rebranding deden we beroep op Hannah. Met veel enthousiasme & creativiteit weet ze een oplossing te vinden voor elke uitdaging. Het verhaal dat we wilden brengen wist ze prima te vertalen naar een mooi en sprekend geheel. Van het uitdenken van concepten tot de creatie van slogans en visueel sterke content: het volledige plaatje klopte gewoon. Bovendien steeds een heel fijne, aangename samenwerking met Hannah!

Sven Bastiaens

Art & Craft

Samenwerken met Hannah is een echt plezier en levert ook topwerk op met zeer tevreden klanten! De ervaren UI & UX design blik van deze straffe rots in de branding én onze gezamenlijke passie voor storytelling zorgt ervoor dat we niet alleen graag samenwerken, maar ook vanuit onze complementariteit straffe merken kunnen creëren, uitbouwen én uitrollen. High five!

Jan Verhelst

Lobkey Monster