PROJECT

3E

Digitalise Your Renewable Energy and Maximise Your Asset Value

Specialismen

Digital storytelling

Grafische vormgeving

Logo & identiteit

de samenwerking

3E is een toonaangevend technologie- en SaaS-bedrijf dat digitale oplossingen en deskundige diensten biedt om de prestaties van duurzame energieactiva te maximaliseren. Als betrouwbare partner op het gebied van datadiensten leveren ze toekomstbestendige en gemakkelijk te implementeren oplossingen voor de gehele levensduur van een project, waarbij ze ontwikkelaars, asset managers, exploitanten, investeerders, EPC-aannemers en IPP's ondersteunen.

In de toekomst zien ze een wereld die volledig draait op schone, duurzame energie. Ze geloven dat zonne- en windenergie al onze huizen, voertuigen en bedrijven via het elektriciteitsnet van energie kunnen voorzien - en tegelijkertijd de productie van groene brandstoffen voor zware industrie en commercieel vervoer kunnen voeden.

Ik mag deze innovatieve speler ondersteunen bij tal van design gerelateerde vragen. Van social media posts & carrousels tot corporate brochures, Mailchimp templates, infographics en logo's voor andere innovatieve spin-off projecten. Een vaste samenwerking met hopelijk een mooie toekomst in het verschiet.

Infographics om hun vele diensten visueel te ondersteunen
Social media assets
Social media assets
Review