PROJECT

Countable

All-round creatieve marketing voor snelgroeiend accountantskantoor

Specialismen

Digital storytelling

Grafische vormgeving

Storytelling

Ceatieve copywriting

Art direction

de samenwerking

Countable is een ambitieus accountantskantoor in volle groei, onder leiding van Manuella De Mol. Ze hebben ruime ervaring in accountancy, boekhouding, fiscaal advies en ondernemersadvies. Ze maken komaf met de papiermolen en bieden een compleet digitale boekhouding aan. Of je nu een starter of rasechte ondernemer bent, op Countable kan je rekenen.

Countable zocht een partner om hen te ondersteunen in hun dagelijkse marketing. Zoals bij vele succesvolle Kmo's, ontbrak het ook hen aan de tijd hier zelf mee bezig te zijn. Ze hadden nood aan een denker én doener voor alles wat met copywriting, e-mail marketing, sociale media, website, recruteringscommunicatie en huisstijlimplementatie te maken had.

Het resultaat is een nauwe, verfrissende samenwerking waarbij de visie wordt doorvertaald op alle mogelijke dragers. Zowel digitaal als offline. Op die manier kan het team zich focussen op datgene waar zij goed in zijn, namelijk ondernemers bijstaan met financieel advies en boekhoudkundige ondersteuning.

Verfrissende copy die scoort in Google én bij klanten
Werken aan employer branding want Countable is een kantoor in volle groei
Een constante stroom aan leuke content voor op sociale media
Begeleiding van alle bedrijfsfotografie
Review

Hannah is een hands-on dame waarvoor communicatie en design geen geheimen kent. Met haar als digitale partner kan ik mijzelf focussen op mijn eigen business. Zo doet ieder waar hij goed in is!

Manuella De Mol

Countable