PROJECT

Art & Craft

Op-en-top Belgische speler in consumentenelektronica krijgt complete rebranding

Specialismen

Art direction

Digital storytelling

Logo & identiteit

Storytelling

Grafische vormgeving

Branding

Ceatieve copywriting

de samenwerking

Art & Craft is een op-en-top Belgische speler die al sinds 1994 specialist is in consumentenelektronica. Zowel online als offline bedienen ze dagelijks duizenden klanten. Van 8K-televisies tot broodroosters en alles daartussenin.

In samenwerking met Plantrekkers (strategische partner) zochten we naar een hedendaagse en passende merkidentiteit en kwamen we tot dit resultaat. Donkergroene gradients, een Tone of voice met een knipoog, een nieuwe baseline, een nieuw kleurenpalet en een logo dat een verhaal vertelt. Met deze rebranding gaf Art & Craft het signaal voor een nieuwe start en lieten ze aan het brede publiek weten dat ze zichzelf heruitgevonden hadden.

Het logo met vernieuwde baseline
De constructie van verschillende elementen
Uitwerkingen voor sociale media

Een lanyard en een template voor een advertentie

Styleguide voor web
Review

Voor onze rebranding deden we beroep op Hannah. Met veel enthousiasme & creativiteit weet ze een oplossing te vinden voor elke uitdaging. Het verhaal dat we wilden brengen wist ze prima te vertalen naar een mooi en sprekend geheel. Van het uitdenken van concepten tot de creatie van slogans en visueel sterke content: het volledige plaatje klopte gewoon. Bovendien steeds een heel fijne, aangename samenwerking met Hannah!

Sven Bastiaens

Art & Craft