PROJECT

Plantrekkers

Plantrekkers zijn resultaatgerichte en creatieve doeners. Ze brengen energie en daadkracht in organisaties en zetten een versnelling op groeiprojecten.

Specialismen

Grafische vormgeving

Digital storytelling

de samenwerking

Plantrekkers

Plantrekkers zijn resultaatgerichte en creatieve doeners. Ze brengen energie en daadkracht in organisaties en zetten een versnelling op groeiprojecten. Door eencombinatie van creativiteit, business sense en een ruggengraat van tools om snel een plan of projecten in te richten en te trekken. Samenwerken met een Plantrekker betekent samenwerken met nieuwsgierige en kritische mensen die zich informatie snel eigen maken en opportuniteiten zien.

Een continue ondersteuning in hun communicatie & grafische vormgeving zorgt ervoor dat Plantrekkers kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: inzetten op innovatietrajecten.

Review

Als grafisch ontwerper heeft Hannah gewoon àlles in huis. Ze denkt mee en vindt op elke uitdaging wel een oplossing. Ze vertaalt een merk of boodschap in een visueel sterk verhaal dat conceptueel altijd goed zit. En ze is ook nog eens een hele fijne madam om mee samen te werken!

Brechtje Desplentere

Plantrekkers