PROJECT

We R Farmers

Een revolutionair en lekker kopje koffie dat goed is voor de koffieboer én het milieu.

Specialismen

Logo & identiteit

User Interface

Verpakking

Storytelling

de samenwerking

Een revolutionair kopje koffie

We R Farmers is een internationaal koffiemerk dat een unieke ervaring belooft aan de consument. Verbazingwekkend lekkere koffie die verbouwd, gebrand en verpakt wordt op de boerderij, door de boer.

Bij deze koffie gaat het niet om handelswaar, het gaat om een verfijnd product. Wijn maar dan koffie. Ook willen ze de complexiteit van de bereiding tot een minimum herleiden en tegelijkertijd de valkuil van oververpakking en het '1 dosis per kopjes-model' tegengaan. Een model dat enorm schadelijk is voor het milieu.

Kortom, We R Farmers staat voor verfijnde, luxueuze koffie die meerwaarde wil bieden voor de koffieboer, het milieu én de consument.

Voor de creatie van dit merk gingen we op zoek naar een verfijnd merkverhaal met bijpassende luxueuze verpakking en inspirerende storytelling. Nu is het alleen nog maar wachten tot We R Farmers de koffiewereld overneemt.


Samen sterk

Dit project werd gerealiseerd in opdracht van en samen met Plantrekkers. Omdat je meer kan als je je krachten bundelt en samenwerken altijd leidt tot een beter eindresultaat. Neem zeker een kijkje op www.plantrekkers.nu en ontdek waar zij voor staan.

Een logo met een verhaal

Biologisch afbreekbare verpakkingen
Biologisch afbreekbare verpakkingen
Review